Матеріали для пакування та поліграфії → Новини

ТД Марафон » Матеріали для пакування та поліграфії » Новини » Алюмінієва фольга для запікання в джамбо рулоні

Алюмінієва фольга для запікання в джамбо рулоні

Опис

Зараз особливий попит має такий кухонний атрибут. Будь-яка господиня скаже, що не представляє свою кухню та процес приготування страв без її застосування. Фольга харчова – універсальний матеріал, який став просто незамінним для запікання продуктів у духовці або на багатті, а також її можна використовувати для зберігання продуктів. При запіканні в алюмінієвій фользі на деку можна розмістити одночасно і м'ясо, і рибу, і овочі, загорнувши їх кожен у свій пакунок.

ВЛАСТИВОСТІ: високі світловідбивні властивості, стійкість до корозії, пластичність, бар'єр до повітря та вологи, має гнучкість, не плавиться і не деформується при високих температурах.

ЗАСТОСУВАННЯ: будівництво будівель та споруд (як шар багатошарової паро- та теплоізоляційної системи), монтаж теплопроводів і трас холодного водопостачання, упаковка цукерок у комбінації з іншими плівками, упаковка для кави, чай, кетчуп , згущене молоко, сухофрукти, снеки, дектське харчування, корми для тварин, соуси, приправи,  швидке харчування, фармацевтична промисловість: виготовлення блістерів для пакування таблеток.