Матеріали для пакування та поліграфії → Новини

ТД Марафон » Матеріали для пакування та поліграфії » Новини » Алюмінієва фольга для пакування шоколаду

Алюмінієва фольга для пакування шоколаду

Застосування алюмінієвої фольги

Для кондитерського товару ця алімінева фольга є ідеальним варіантом, оскільки вона дає можливість зберегти зовнішній вигляд виробу, його властивості, перешкоджає передачі сторонніх запахів, дозволяє утримати вологу, зберегти форму продукції навіть за деякого механічного впливу та згладжує температурні перепади. Алюмінієва фольга для шоколадок є перепоною для жиру, збереже аромат та смак виробу.

 

ВЛАСТИВОСТІ: високі світловідбиваючі властивості, стійкість до корозії, пластичність, бар'єр до повітря та вологи, має гнучкість, не плавиться і не деформується при високих температурах.

ЗАСТОСУВАННЯ: упаковка цукерок у комбінації з іншими плівками, упаковка шоколаду, упаковка для кави, чай, кетчуп, згущене молоко, сухофрукти, снеки, дектське харчування, корми для тварин, соуси, приправи,   швидке харчування, фармацевтична промисловість: виготовлення блістерів для пакування таблеток.