Матеріали для будівництва → Новини

ТД Марафон » Матеріали для будівництва » Новини » Нові матеріали для вирівнювання поверхонь від Mapei

Нові матеріали для вирівнювання поверхонь від Mapei

Укладаючи фінішні покриття на підлогу, а особливо еластичні покриття, майстер повинен ідеально підготувати основу. Як правило, намагаються відразу підготувати стяжку таким чином, але досягти ідеально рівної основи можна лише за допомогою самовирівнюючих сумішей, т.зв. нівелір маси.

Майстри, які працюють з матеріалами Мапей, давно знають про такі суміші як: Ultraplan Eco і Ultraplan  Renovation.

Але дані матеріали можна використовувати тільки всередині приміщень., а часто існує потреба в маскимально гладкій і рівній поверхні зовні приміщень, у такому разі вам на вирчку прийдуть такі матеріали:

Planex HR – це швидковисихаюча, вологостійка суміш, що самовирівнює, на цементній основі для вирівнювання перепадів від 1 до 10 мм і з міцністю на стиск 25 Н/мм2.< /strong>

Planex HR Maxi – це швидкосохнуча, вологостійка, самовирівнююча суміш на цементній основі для вирівнювання перепадів від 2 до 20 мм і з міцністю на стиск 30 Н/мм2.

Матеріали підходять як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт, використовуються для вирівнювання нових або вже існуючих основ, також можливе вирівнювання неповністю висохлих основ або основ які несуть у собі залишкову вологість.